Antena Meniu Search
x

Adolescenţi prinşi la pescuit în parcul IOR, încătuşaţi de poliţişti: "Stai, bre, de ce să îmi puneţi cătuşele?"

Pe imagini se vede cum un agent al Poliţiei Locale din sectorul 3 al Capitalei loveşte cu pumnul un copil, iar după un întreg scandal îl încătuşează.Totul s-ar fi petrecut în Parcul IOR, din Capitală, după ce adolescentul ar fi fost prins la pescuit într-o zonă interzisă, alături de un prieten.

Vezi și

Pe imagini se vede cum un agent al Poliţiei Locale din sectorul 3 al Capitalei loveşte cu pumnul un copil, iar după un întreg scandal îl încătuşează. Totul s-ar fi petrecut în Parcul IOR, din Capitală, după ce adolescentul ar fi fost prins la pescuit într-o zonă interzisă, alături de un prieten.

Totul ar fi fost filmat în Parcul IOR din Capitală, susţine cel care a postat imaginile în mediul online. Cei doi copii se pare că ar fi fost prinşi, de poliţiştii locali, la pescuit.

Spiritele s-au încins rapid între agenţi şi presupuşii braconieri adolescenţi.

Oamenii legii au apreciat că cea mai bună metodă de a îi linişti pe cei doi copii ar fi să îi încătuşeze. Iar cel care a postat imaginile susţine că ar fi fost legaţi de coşul de gunoi, din parc.

"Stai, bre, de ce să îmi puneţi cătuşele? Staţi că vin, ce am plecat? Nu vedeţi că am bicicleta de zece milioane, aici? Am bicicletă de zece milioane" a spus unul dintre adolescenţi.

Imaginile postate pe o reţea de socializare au strâns peste o sută de mii de vizualizări în câteva ore şi sute de comentarii. Până la această oră, reprezentanţii poliţiei locale a sectorului 3 nu au comentat incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Adolescenţi prinşi la pescuit în parcul IOR, încătuşaţi de poliţişti: "Stai, bre, de ce să îmi puneţi cătuşele?"