Antena Meniu Search
x

Un fost angajat SRI promitea joburi in cadrul institutiei contra unor sume de bani sau bunuri materiale

Ca sa ajungi angajat SRI ai nevoie de multa scoala sau de o cunostinta care sa-ti puna o vorba buna. Un fost angajat SRI era dispus sa faca asta pentru cei dornici sa ajunga agenti.

Vezi și

Primea orice, de la bani, pana la electrocasnice sau materiale de constructie.

Cei care ii dadeau spaga puteau de asemenea sa scape de controalele Garzii Financiare. Din pacate pentru fostul agent, relatiile sale nu l-au scapat de vizita politistilor.

Pana in 2008, cand a iesit la pensie, barbatul escortat acum de politisti pe holurile instantei era angajat la SRI. Dupa ce a ramas fara legitimatia de agent a vrut sa-si rotunjeasca veniturile cu ajutorul relatiilor pe care si le-a facut in timpul serviciului.

Barbatul promitea joburi in cadrul SRI si imunitate in fata inspectorilor de la Garda Financiara. Aceste servicii aveau un pret negociabil.

“A primit de la persoanele care au cumparat infleunta mai multe produse inclusiv aparatua electronica, materiale de constructie, dar si sume de bani”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Prahova.

Pentru un laptop de 5.500 de lei i-a promis in urma cu trei ani unui individ ca-l va angaja in SRI. Anul acesta a primit un televizor de 6.000 de lei si mai multe materiale de constructie de la un barbat pe care l-a ajutat sa scape basma curata in urma unui control al Garzii Financiare.

Dar fostul angajat al Serviciului Roman de Informatii nu se mai poate bucura de aceste castiguri.

A fost prins de politisti, iar judecatorii au decis sa fie cercetat in stare de arest preventiv. Doi dintre clientii sai sunt cercetati in libertate pentru cumparare de influenta. niciunul dintre ei nu are voie sa paraseasca localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un fost angajat SRI promitea joburi in cadrul institutiei contra unor sume de bani sau bunuri materiale