Antena Meniu Search
x

Un fost învăţator din judeţul Botoşani, găsit fără viaţă şi plin de sânge

Descoperire macabră în judeţul Botoşani.Un fost învăţator din Flămânzi a fost găsit fără viaţă şi plin de sânge în casa lui. O rudă venită întâmplător în vizită este cea care a anunţat autorităţile, cu toate că în locuinţă se afla, la momentul tragediei, şi soţia bărbatului

Vezi și

 Descoperire macabră în judeţul Botoşani. Un fost învăţator din Flămânzi a fost găsit fără viaţă şi plin de sânge în casa lui. O rudă venită întâmplător în vizită este cea care a anunţat autorităţile, cu toate că în locuinţă se afla, la momentul tragediei, şi soţia bărbatului. Femeia este suspectată acum de crimă.

O rudă a învăţătorului a sunat întâmplător să întrebe ce mai face omul. La celălalt capăt al firului, soţia i-a povestit că bărbatul ar fi căzut pe scări. Ruda a venit într-un suflet şi astfel a descoperit cadavrul, într-o baltă de sânge. Medicul chemat în ajutor nu a putut decât să constate decesul şi să anunţe poliţia. Nevasta a devenit imediat principalul suspect. Asta şi după ce vecinii au povestit agenţilor că cei doi ce certau frecvent şi că, nu o dată, conflictele degenerau. Cert este că moartea bărbatului este considerată suspectă. Chiar dacă pe corp nu au fost găsite urme de violenţă, urmele de sânge i-au pus pe gânduri de criminalişti. Femeia a fost dusă astăzi la audieri, în cursul zilei urmând să fie gata şi raportul medico-legal. Acesta va stabili dacă este vorba despre o crimă sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un fost învăţator din judeţul Botoşani, găsit fără viaţă şi plin de sânge