Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un gest extrem şochează locuitorii Buzăului

O angajată a prefecturii s-a spânzurat după ce, în urmă cu câteva zile, a fost audiată de Direcţia Naţională Anticorupţie

de Redactia Observator

la 24.11.2014 , 16:30

O angajată a prefecturii s-a spânzurat după ce, în urmă cu câteva zile, a fost audiată de Direcţia Naţională Anticorupţie

Femeia ar fi fost chemată de procurori să dea explicaţii într-un dosar de retrocedare ilegală a peste 5.000 de hectare de pădure. Colegii ei spun că ar fi suferit un şoc după ce a aflat că trebuie să meargă la audieri.

Aceasta lucra în Prefectura Buzău încă de la începutul anilor 90. Până să recurgă la gestul necugetat, era membră a grupului de lucru al comisiei pentru reconstituirea dreptului de proprietate. Ea ar fi coordonat, în vremea în care Paul Beganu era prefect de Buzău, mai multe retrocedări. Acum două săptămâni, fusese audiată la DNA Ploieşti, cel mai probabil în dosarul în care fostul prefect a fost arestat.

Vezi și

Fostul prefect de Buzău, Paul Beganu, dar şi alte trei persoane implicate în cazul retrocedării ilegale a peste 5.000 de hectare de pădure au fost arestaţi preventiv. Iar un judecător, implicat în acelaşi dosar, a fost pus sub control judiciar. Potrivit procurorilor, pentru un milion de euro, fostul prefect a retrocedat ilegal un teren forestier în Gura Teghii şi a cauzat un prejudiciu de peste 21 de milioane euro statului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un gest extrem şochează locuitorii Buzăului