Antena Meniu Search
x

Un gest frumos făcut de un taximetrist din Iaşi a readus liniştea într-o familie

Un gest frumos făcut de un taximetrist din Iaşi a readus liniştea într-o familie. EL Şoferul de taxi a găsit un pachet ambalat ca un cadou sub scaunul din dreapta al maşinii. EA Nici măcar nu s-a uitat înăuntru. L-a dus la firma unde lucrează şi şi-a văzut de treabă. EL Abia când pagubaşul a venit să-i mulţumească a aflat că în pachet erau bijuterii.

Vezi și

Un gest frumos făcut de un taximetrist din Iaşi a readus liniştea într-o familie. Şoferul de taxi a găsit un pachet ambalat ca un cadou sub scaunul din dreapta al maşinii. Nici măcar nu s-a uitat înăuntru. L-a dus la firma unde lucrează şi şi-a văzut de treabă. Abia când pagubaşul a venit să-i mulţumească a aflat că în pachet erau bijuterii.

Şoferul de taxi a găsit un pachet ambalat ca un cadou sub scaunul din dreapta al maşinii. Nici măcar nu s-a uitat înăuntru. L-a dus la firma unde lucrează şi şi-a văzut de treabă. Abia când pagubaşul a venit să-i mulţumească a aflat că în pachet erau bijuterii.

George Bogdan şi-a terminat tura înainte de miezul nopţii şi s-a dus să spele maşina.

Păgubaşul nu şi-a mai făcut iluzii că ar putea să găsească bijuteriile. 

George Bogdan este acum un model pentru colegii săi.

Bijuteriile găsite în taxiul din Iaşi costă 8.000 de lei. Taximetriştii spun că nu este un lucru neobişnuit să găsească tot felul de obiecte în maşină.

Cel mai adesea clienţii pierd telefoane mobile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Un gest frumos făcut de un taximetrist din Iaşi a readus liniştea într-o familie