Antena Meniu Search
x

Un hoţ din Zalău a fost dat de gol de camerele de supravegere

Un bărbat este spaima patronilor de magazine din Zalău. De câte ori rămâne fără bani, îşi alimentează portofelul din casele de marcat. Ultima dată a furat 500 de lei, după ce vânzătoarea a plecat de la tejghea pentru a-l servi cu produsele pe care le ceruse. A luat toţi banii şi s-a făcut nevăzut.

Vezi și

 Un bărbat este spaima patronilor de magazine din Zalău. De câte ori rămâne fără bani, îşi alimentează portofelul din casele de marcat. Ultima dată a furat 500 de lei, după ce vânzătoarea a plecat de la tejghea pentru a-l servi cu produsele pe care le ceruse. A luat toţi banii şi s-a făcut nevăzut. Omul ar comite furturile, sub influenţa drogurilor, spun apropiaţii lui. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Bărbatul intră în magazin şi, în spatele unui alt client, caută cu privirea locul unde sunt banii. Relaxat, îi cere vânzătoarei câteva produse, ştiind că pentru ele, femeia va pleca de lângă casa de marcat. În momentul în care nu este observat, ia din sertar toţi banii din încasările de peste zi.

Când femeia se întoarce la tejghea, omul se îndreaptă cu paşi repezi spre ieşire. Vânzătoarea observă lipsa banilor, dar prea târziu, ca să mai poată face ceva. Furtul este clar pe camera de supraveghere, iar hoţul nu este la prima abatere de acest fel.

În faţa anchetatorilor ar fi recunoscut alte două furturi. Prietenii lui spun că omul se droghează şi rareori îşi aminteşte de faptele sale. Poliţiştii fac cercetare penală pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un hoţ din Zalău a fost dat de gol de camerele de supravegere