Antena Meniu Search
x

Un hotel cu 50 de camere de pe malul lacului Vidraru a ars din temelii

Pentru sute de turişti, vacanţa de sărbători a dispărut într-un nor gros de fum

Vezi și

Pentru sute de turişti, vacanţa de sărbători a dispărut într-un nor gros de fum. Un hotel cu 50 de camere de pe malul lacului Vidraru a ars din temelii sub privirile neputincioase ale angajaţilor şi ale pompierilor rămaşi fără apă.

 Ore în şir au alergat pe un drum de zece kilometri să realimenteze cisternele.

Pornit de la acoperiş, focul a ajuns deja la etajul întâi. Pompieri din trei localităţi au fost trimişi să se lupte cu flăcările. E una dintre cele mai dificile misiuni. Hidrantul de la care sperau să alimenteze cisterna nu funcţionează. E legat la reţeau electrică, iar curentul a fost oprit după izbucnirea incendiului.

Pompierii n-au putut alimenta maşinile nici din lac. O râpă i-a împiedicat să se apropie de apă. Aşa că au fost nevoiţi să facă de mai multe ori un drum de zece kilometri până la cea mai apropiată sursă. Între timp, hotelul construit în cea mai mare parte din lemn ardea tot mai tare. Pompierii spun însă că de vină pentru aceste probleme ar fi conducerea hotelului. Din fericire, hotelul era gol, şi nu au fost victime. Turiştii care şi-au făcut însă rezervare aici pentru Crăciun şi Revelion trebuie să-şi schimbe planurile de vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un hotel cu 50 de camere de pe malul lacului Vidraru a ars din temelii