Antena Meniu Search
x

Un incendiu puternic a distrus un apartament din Deva

O familie din Deva a rămas pe drumuri după ce apartamentul a fost distrus de un incendiu. Vălvătaia a pornit de la o candelă lăsată aprinsă şi nesupravegheată

Vezi și

O familie din Deva a rămas pe drumuri după ce apartamentul a fost distrus de un incendiu. Vălvătaia a pornit de la o candelă lăsată aprinsă şi nesupravegheată. Focul şi apa au avariat şi alte patru apartamente vecine, dar şi scara blocului.

Nu mai puţin de 14 pompieri au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiului. Totul s-a petrecut ieri în jurul prânzului, în apartamentul femeii, la etajul 3. Proprietara a aprins o candelă în dormitor şi a plecat din cameră. Incendiul s-a dezvoltat foarte rapid în momentul în care doamna /taie/ a lăsat uşa deschisă, s-a creat o ventilaţie şi a alimentat cu aer incendiu. Femeia a mai apucat doar să sune la 112 şi să iasă din casă. Din fericire, înăuntru nu mai era nimeni. Pompierii au evacuat imediat blocul. Flăcările se puteau extinde.

Am simţit un miros neplăcut şi neobişnuit. Şi când am ieşit veniseră pompierii şi mi-au spus să părăsesc apartamentul. Au fost necesare forţe suplimentare şi butelii cu aer comprimat pentru a putea lucra în mediu cu fum şi gaze toxice

Flăcările au distrus casa femeii în proporţie de 70% , dar a afectat şi alte patru apartamente, precum şi casa scării. Apartamentul de unde a pornit incendiul este asigurat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un incendiu puternic a distrus un apartament din Deva