Antena Meniu Search
x

Un individ, filmat în timp ce lovea fără milă un câine, pe o stradă din Bocșa

Un act de cruzime extremă a fost susprins pe străzile oraşului Bocşa. Un individ a fost filmat în timp ce lovea fără milă un câine.

Vezi și

 Un act de cruzime extremă a fost susprins pe străzile oraşului Bocşa. Un individ a fost filmat în timp ce lovea fără milă un câine.

Chiar şi după ce animalul a rămas fără vlagă la pământ, bărbatul nu s-a oprit. Imaginile au fost postat de internet de un martor acum câteva săptămâni, dar făptaşul a ajuns abia acum în mâinile poliţiştilor.

Încovoiat de durere şi spaimă, câinele se prăbuşeşte pe asfalt. Rămâne acolo, nemişcat, şi totuşi furia individului nu dă semne să se potolească. Mereu şi mereu ridică braţul pentru încă o lovitură. După câteva secunde, în prezenţa unui alt individ care ar fi încercat să-l oprească, bărbatul ridică bietul animal în aer şi, cu o cruzime incredibilă, îl trânteşte de pământ. Nicio clipă, câinele nu a ripostat în vreun fel. Înregistrarea a fost făcută în Bocşa iar apoi imaginile au fost urcate pe internet.

Individul filmat a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri. Riscă închisoare de la 1 la 3 ani sau amendă penală pentru cruzime împotriva animalelor şi comportament periculos într-un loc public

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un individ, filmat în timp ce lovea fără milă un câine, pe o stradă din Bocșa