Antena Meniu Search
x

Un medic din Ploiești, ironii la adresa protestatarilor: "Partikip...Jos Covidu'!"

Managerul Spitalului Județean Prahova îi ironizează pe protestatarii care solicita anulare restricțiilor și scandează „Jos pandemia”. Medicul Bogdan Cristian Nica spune că ar participa și el la proteste, dar este prea ocupat cu numărul mare de pacienți în stare gravă.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 22:45

Un medic din Ploiești, ironii la adresa protestatarilor: "Partikip...Jos Covidu'!" - Hepta

Bogdan Cristian Nica a scris un mesaj pe Facebook în care arată că la spital sunt din ce în ce mai multe cazuri grave. Asta în timp ce protestatarii solicită anularea restricțiilor.

În mod ironic, medicul ploieștean le transmite oamenilor din stradă că li s-ar alătura, dar că, ghinion, tot masca și vaccinul reprezintă soluția la criza provocata de coronavirus.

Partikip...Jos Covidu'!

„La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky...Eu?...tot la birou, la spital...mulți internați, cu probleme grave...și voi, tot la proteste??? Partikip...Jos Covidu'! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin....ghinion”, a scris medicul pe Facebook, potrivit Mediafax.

În județul Prahova rata de infectare cu virusul SARS CoV-2 este în creștere. Orașele Ploiești și Sinaia sunt în scenariul roșu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un medic din Ploiești, ironii la adresa protestatarilor: "Partikip...Jos Covidu'!"