Antena Meniu Search
x

Militarul mort în accidentul auto de la Medgidia, recunoscut pentru performanţele sportive. Recorduri mondiale doborâte la flotări

Un militar din Medgidia şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Colegii îi spuneau "Tanchistul" şi niciunul nu avea curajul să-şi măsoare forţa cu el. Tânărul în vârstă de 32 de ani a doborât mai multe recorduri mondiale la flotări.

Vezi și

Un militar din Medgidia şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Colegii îi spuneau "Tanchistul" şi niciunul nu avea curajul să-şi măsoare forţa cu el. Tânărul, în vârstă de 32 de ani, a doborât mai multe recorduri mondiale la flotări.

Echipaje de salvare, dar şi un elicopter, au intervenit la locul accidentului. Tânărul militar a pierdut însă lupta cu viaţa. Se numea Gabriel Ban şi era unul dintre cei mai puternici soldaţi.

Tânărul făcea sport de performanţă. A depăşit mai multe recorduri la flotări cu palmele întoarse, dar şi pe mingi medicinale. A făcut 450 într-o jumătate de oră.

Era militar din 2005 şi, de 7 ani, lucra la Regimentul 53 Rachete Aeriene.

Accidentul în care aseară tânărul şi-a pierdut viaţa s-a produs pe drumul dintre Ciocârlia şi Medgidia.  A intrat cu maşina într-un cap de pod şi apoi s-a răsturnat cu ea în câmp. De dimineaţă, autoturismul a fost dus pe o platformă în curtea unităţii militare. Din el, a mai rămas doar o grămadă de fiare. Miliatarul era în timpul liber. Îşi cumpărase maşina luna trecută şi se mândrea pe Facebook cu el. Gabriel era singur în autoturism şi, cel mai probabil, neatenţia a dus la acest sfârşit tragic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Militarul mort în accidentul auto de la Medgidia, recunoscut pentru performanţele sportive. Recorduri mondiale doborâte la flotări