Antena Meniu Search
x

Un motociclist constănţean a sfârşit sub roţile unei macarale

O plimbare pe două roţi s-a terminat tragic azi noapte pentru un constănţean. Avea viteză şi s-ar fi dezechilibrat spune şoferul utilajului, dar martorii au văzut altceva

Vezi și

 Şoferul ar fi încercat să întoarcă şi i-a tăiat pur şi simplu faţa motociclistului. Motorul bărbatului de 37 de ani a fost spulberat şi aruncat pe contrasens. Omul n-a avut nicio şansă.

"Macaraua a făcut stânga, automat a lovit-o în dreapta. El spune că venea din acelaşi sens. Nu este adevărat, minte", povesteşte unul dintre martori. 

Deşi şoferul macaralei nu recunoaşte, martorii spun că acesta a vrut să vireze stânga, pe linie continuă, moment în care motociclistul s-a izbit violent de el.

În următoarea clipă, zeci de bucăţi din fiare acopereau şoseaua. Motociclistul a murit pe loc. E adevărat că iubea viteza. În urmă cu doar câteva luni se alesese cu permisul suspendat din cauza asta. Dar azi noapte, nu el ar fi fost de vină, spun martorii.

"Şoferul macaralei circula pe banda a doua de mers, a virat stânga încălcând marcajul dublu continuu şi a acroşat în partea din spate motociclistul, care circula regulamentar pe banda de lângă axul drumului", a declarat un alt martor.

Mai mult decât atât. Oamenii spun că în loc să-l ajute pe motociclist, şoferul ar fi încercat să-şi acopere urmele! 

"La câteva clipe după ce-a fost accidentul, şoferul macaralei a mutat autovehiculul", spune acelaşi martor.

Şoferul susţine cu vehemenţă cotrariul." Deodată l-am văzut în curba asta, poate s-a dezechilibrat, nu ştiu". 

 Poliţiştii l-au lăsat, însă, fără permis şi-l cercetează acum pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un motociclist constănţean a sfârşit sub roţile unei macarale