Antena Meniu Search
x

Un nou scandal de corupţie l-a doborât pe Paul Lambrino. Altețele Sale Regale au fost săltate de polițiști

Chemat la DNA Braşov, prinţul a leşinat pe drum, în maşină. Prinţesa Lia i-a acordat primul ajutor

Vezi și

Chemat la DNA Braşov, prinţul a leşinat pe drum, în maşină. Prinţesa Lia i-a acordat primul ajutor, apoi, cuplul s-a oprit la spital fără să mai ajungă în faţa anchetatorilor

Un nou scandal de corupţie l-a doborât pe Paul Lambrino! Chemat la DNA Braşov, prinţul a leşinat pe drum, în maşină. Prinţesa Lia i-a acordat primul ajutor, apoi, cuplul s-a oprit la spital fără să mai ajungă în faţa anchetatorilor. Au ajuns, în schimb, afaceristul Remus Truică, patronul Evenimentului Zilei Dan Andronic, dar şi fostul consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu. Cu toţii sunt acuzaţi de afaceri ilegale cu terenuri retrocedate. Împreună cu Paul Lambrino, ar fi dat un tun de 136 de milioane de euro. Cuplul "princiar" era în maşină, în drum spre Braşov, când lui Paul Lambrino i s-a făcut brusc rău. Un echipaj de Poliţie i-a escortat pe "prinţ" şi pe "prinţesă" la Spitalul din Ploieşti. Paul Lambrino a acuzat probleme la inimă. L-au luat palpitaţiile, din cauza stresului. Paul Lambrino e implicat într-un dosar de corupţie la nivel înalt, împreună cu afaceristul Remus Truică.

O anchetă Observator a dezvăluit încă de anul trecut cum Prinţul de Tinichea a revendicat o avere colosală, de jumătate de miliard de euro. Castele, clădiri istorice şi păduri întregi. Paul Lambrino a vândut apoi toate drepturile litigioase cu 4 milioane de euro, către o firmă controlată de Remus Truică.

Astăzi, procurorii DNA au răscolit vila afaceristului, în căutare de probe. Au făcut percheziţii şi în alte opt locuinţe şi sedii de firme din Bucureşti şi Ilfov. Şi au adus la audieri, în Braşov, mai mulţi pioni-cheie din dosar. Jurnalistul Dan Andronic este acuzat de complicitate la trafic de influenţă. Iar Marius Andrei Marcovici, fostul consilier personal al premierului Tăriceanu, e şi el suspect de fapte de corupţie. La fel şi afaceristul Lucian Mateescu. Prinţesa Lia spune că foştii parteneri i-au ameninţat familia. Prinţul Paul n-a mai ajuns în faţa procurorilor DNA. Rămâne internat la spitalul din Ploieşti, pentru investigaţii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un nou scandal de corupţie l-a doborât pe Paul Lambrino. Altețele Sale Regale au fost săltate de polițiști