Antena Meniu Search
x

Un om de afaceri din Bârlad, găsit mort în sediul propriei firme

Descoperire sinistră la Bârlad. Un om de afaceri din oraş a fost găsit fără viaţă, în sediul propriei firme. Azi-dimineaţă, un angajat i-a găsit trupul. Bărbatul era în vizorul procurorilor DNA de mai multe luni, dar ar fi avut şi datorii foarte mari.

Vezi și

 Descoperire sinistră la Bârlad. Un om de afaceri din oraş a fost găsit fără viaţă, în sediul propriei firme. Azi-dimineaţă, un angajat i-a găsit trupul. Bărbatul era în vizorul procurorilor DNA de mai multe luni, dar ar fi avut şi datorii foarte mari. Ba mai mult, nu ar fi fost nici la prima tentativă de sinucidere.

Omul de afaceri ar fi clacat după ce a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă. În această dimineaţă, puţin după ora 8, printr-un apel la 112, un angajat al bărbatului,care abia venise la lucru, a anunţat sinuciderea. La 64 de ani, Viorel Dumitraşc a fost găsit spânzurat, chiar în sediul societăţii pe care o conducea. Aceeaşi firmă de construcţii care în urmă cu puţin peste două luni era percheziţionată de procurorii DNA. Atunci, au fost verificate mai multe contracte pentru lucrările derulate cu fonduri europene.

Omul de afaceri era cunoscut ca un apropiat al fostului primar din Bârlad, care a demisionat de aproape un an şi a semnat şi un acord de vinovaţie într-un dosar de conflict de interese. Nu doar dosarele procurorilor ar fi fost o problemă pentru afacerist, omul ar fi avut şi mai multe datorii pe care nu reuşea să le achite. De parcă nu era de ajuns, în urmă cu mai mulţi ani, omul de afaceri bârlădean ar fi fost diagnosticat cu depresie severă, iar de-a lungul timpului, ar mai fi avut mai multe tentative de suicid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un om de afaceri din Bârlad, găsit mort în sediul propriei firme