Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un patron a fost atacat de un angajat furios, pentru că a refuzat să-i dea un avans

Un bărbat din Argeş a încercat să-şi omoare patronul pentru că nu avea cu ce să-şi plătească factura la telefonul mobil.

de Redactia Observator

la 21.03.2014 , 08:39

 Omul a cerut un avans, dar pentru că-i mai dăduse unul, şeful său a refuzat. Nu s-a gândit că va ajunge la spital din cauza asta.

Aseară, după două zile în care l-a ameninţat la telefon, angajatul supărat s-a întors pe şantier, a pus mâna pe o rangă şi s-a năpustit asupra patronului.

Bărbatul s-a angajat pe şantier în urmă cu două săptămâni, iar patronul îi dăduse deja un avans. Restul banilor trebuia să-i primească în ziua de salariu, odată cu ceilalţi angajaţi.

Vezi și

Dar spre deosebire de colegii săi, omul n-a mai avut răbdare. I-a cerut şefului său încă un avans, să-şi plătească telefonul mobil.Chiar dacă nu avea telefonul mobil plătit, bărbatul şi-a sunat patronul după ce a plecat de pe şantier. Speriat, patronul a sunat la poliţie.

Dar înainte ca oamenii legii să-l poată ajuta, s-a trezit faţă în faţă cu angajatul furios, hotărât să obţină banii pe care spunea el că-i merită.

l-a ameninţat prin telefon cu câteva minute înainte de a ajunge acolo a venit şi fără să fie observat, a luat bara metalică, deşi erau mulţi nu au avut curaj să se apropie. L-a lovit o singură dată în zona capului.

Apoi a plecat. Niciunul dintre ceilalţi angajaţi de pe şantier n-a îndrăznit să-l oprească. Între timp angajatul care l-a băgat în spital a fost prins şi dus la audieri.

O faptă pentru care ar putea sta 10 ani după gratii. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un patron a fost atacat de un angajat furios, pentru că a refuzat să-i dea un avans