Antena Meniu Search
x

Un politist dintr-un sat buzoian a dat pistolul pe sutana

Biserica si Politia fac casa buna impreuna. Iar cand preotul din sat e fost politist, campion national la arte martiale, credinciosii dorm parca mai linistiti. Intr-un sat din Buzau, un politist a dat pistolul pe sutana

Vezi și

In urma cu un an, Ilie Samoila ii antrena pe politistii de la brigada anti-tero. E campion national la arte martiale si stie toate trucurile luptei corp la corp. Azi, l-am gasit la biserica din satul buzoian Sapoca, la slujba.

"Stiti ca in ultima perioada sunt multe inselaciuni facute la telefon. Ca sa fiti siguri ca nu sunteti pacaliti, intrebati pe cei apropiati, sunati la politie". Ilie Samoila s-a obisnuit sa ii ajute pe cei din jur. O vreme a facut-o in postura de politist, insa Dumnezeu a avut alte planuri pentru el. " Dumnezeu m-a ales sa fiu slujitorul Lui si al oamenilor". Oamenii din sat sunt multumiti, de cand au aflat ca preotul lor este campion la arte martiale, dorm mai linistiti.

Parintele Samoila i-a adus si pe fostii sai colegi la biserica. S-a inteles cu politistii ca, de acum, in toate predicile sale sa-i invete pe oameni sa se pazeasca nu doar de Necuratul, ci si de semenii lor, mai rau intentionati.

Chiar daca a dat cagula pe sutana si piotolul pe cadelnita, parintele e pregatit sa intervina si cand pleaca din biserica. Asa ca e clar.: zilele raufacatorilor din Sapoca sunt numarate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un politist dintr-un sat buzoian a dat pistolul pe sutana