Antena Meniu Search
x

Un poliţist şi-a găsit maşina vandalizată

Atac de tip mafiot în Galaţi. Un poliţist şi-a găsit maşina vandalizată, chiar în parcarea din faţa sediului de poliţie.

Vezi și

 Atac de tip mafiot în Galaţi. Un poliţist şi-a găsit maşina vandalizată, chiar în parcarea din faţa sediului de poliţie. Omul este sigur că autorii fac parte dintr-o reţea de infractori din zonă, duşmani făcuţi în cei 12 ani de activitate.

Totul s-a întâmplat la adăpostul întunericului. La ora zece seara, poliţistul a venit la muncă. Şi-a lăsat maşina personală în faţa sediului şi a plecat cu maşina de serviciu în patrulare. Când s-a întors, la 5 dimineaţa, autoturismul era de nerecunoscut.

Toate cauciucurile erau tăiate, maşina era zgâriată pe toate laturile şi pătată cu vopsea de culoare neagră de la plafon până la portiere. Omul a căzut efectiv din picioare, când şi-a dat seama că actul de vandalism e în fapt o ameninţare la propria viaţă.

E un semn clar că cei care au transmis un asemenea mesaj, chiar în faţa sediului de poliţie, sunt în stare de lucruri mult mai grave. Poliţistul a ajuns în grija medicilor, la Spitalul Militar din Galaţi. Nu avea asigurare CASCO, iar reparaţiile îl vor costa peste 6.000 de lei. Colegii lui au deschis o anchetă şi îi caută pe vandali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist şi-a găsit maşina vandalizată