Antena Meniu Search
x

Preot din Focșani, acuzat că a terorizat o tânără, angajată la un centru de bătrâni. Bărbatul s-a dezbrăcat în fața ei și a ținut-o sechestrată mai multe ore (Video)

Un preot din Focșani, care este directorul unui cămin de bătrâni, este acuzat că a agresat, sechestrat și terorizat o angajată, femeia depunând plângere la poliție după ce a trecut prin clipe de groază în dimineața zilei de 27 august.

Un preot din Focșani, care este directorul unui cămin de bătrâni, este acuzat că a agresat, sechestrat și terorizat o angajată, femeia depunând plângere la poliție după ce a trecut prin clipe de groază în dimineața zilei de 27 august.

Iuliana Coman, angajată la Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani, își acuză șeful, pe preotul Cătălin Ifrim, că ar fi sechestrat-o și lovit-o la serviciu. Mai mult, acesta i-ar fi spus că trebuie să întrețină relații intime.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de luni, 27 august, în jurul orei 4.30.

Directorul căminului a venit la centru, l-a alungat pe paznicul unității, după care a chemat-o la el în birou pe Iuliana Coman, care era de serviciu în acea noapte, împreună cu un coleg.

Angajata s-a dus în biroul directorului, iar acesta i-a spus să meargă în biroul de protocol, sub pretextul că ar avea ceva important de discutat. După ce au intrat în birou, directorul a încuiat ușa și a luat-o la întrebări cu privire la presupuse fapte ale colegului său de tură. Femeia a negat, iar atunci directorul ar fi trecut la amenințări.

Mai mult, femeia spune că șeful ei s-a dezbrăcat în pielea goală și a obligat-o să-i toarne whiskey în pahar.

Apoi i-ar fi cerut să întrețină relații intime cu el, a bruscat-o, a tras-o de păr și a amenințat-o cu pierderea locului de muncă.

"Am fost surprinsă când am auzit că a venit domnul director la cămin, la ora aia. M-am dus la el în birou și mi-a spus să mergem în biroul de protocol, acolo unde noi, simplii angajați, nu avem voie să intrăm și nici măcar să batem la ușă. Am intrat și a încuiat ușa. Mirosea a alcool și mi-a zis să bem o cafea. Apoi mi-a cerut să spun tot ce știu despre colegul meu, mi-a vorbit urât, l-am refuzat și mi-a luat telefonul mobil. S-a dezbrăcat de cămașă și de pantaloni în fața mea, m-a lovit și mi-a cerut să întrețin relații cu el.

Mi-a spus că noi, cei care ne-am angajat fără să dăm bani, trebuie să plătim în natură. Am fost șocată și am stat în teroarea asta până pe la ora 9.00. Afară mă aștepta prietenul meu, care îmi trimitea mesaje. După mai multe apeluri ale doamnei Corina (n.r. psiholog), domnul director s-a îmbrăcat și a ieșit, cerându-mi și mie să ies în așa fel încât să nu mă vadă nimeni.

Am fugit pe scări la cabinetul meu, am început să plâng, am căzut pe jos, eram în stare de șoc. Am reușit să fug din unitate", a povestit Iuliana Coman.

Femeia susține că a vorbit cu mai mulți responsabili ai autorităților locale, inclusiv cu primarul orașului Focșani, Cristi Misăilă, dar că nu s-a luat nicio măsură împotriva lui Cătălin Ifrim, care slujește ca preot la biserica de lângă Școala Gimnazială Nr.7 din Focșani. 

Afirmațiile infirmierei sunt susținute și de alți colegi. Florin Bercuci, colegul ei de tură, spune că a rămas șocat de ceea ce s-a întâmplat, în timp ce Ion Mușat, care lucrează ca bucătar, spune că directorul ar avea un comportament deviant, intrând de mai multe ori în conflict cu angajații: "Urlă la angajați de se aude peste tot. Și cu mine a avut altercații, vorbește foarte urât. Cel mai bine ar fi să-și dea demisia, nu-i locul lui aici. Ne miră foarte mult comportamentul său, mai ales că este preot". 

Directorul Cătălin Ifrim și-a luat, chiar astăzi, o zi de concediu și a refuzat să răspundă la întrebări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Preot din Focșani, acuzat că a terorizat o tânără, angajată la un centru de bătrâni. Bărbatul s-a dezbrăcat în fața ei și a ținut-o sechestrată mai multe ore (Video)