Antena Meniu Search
x

Un prieten apropiat de-al lui Klaus Iohannis s-a sinucis

Preşedintele României a trăit astăzi un şoc. Un bun prieten, din Sibiu, s-a sinucis

Vezi și

Preşedintele României a trăit astăzi un şoc. Un bun prieten, din Sibiu, s-a sinucis

Directorul adjunct al firmei de transport local a fost găsit mort în casa părintească. Apropiaţii cred că ar fi căzut în depresie, după o ceartă în familie. Gestul e şocant. Ar fi ascuns orice supărare şi de familie, şi de prieteni. În ultimele luni, a împărţit cu preşedintele Iohannis bucuria alegerilor şi a fost lângă el şi la petrecerea de Revelion.

Acum cinci luni, testa autobuzul electric. În centrul oraşului Sibiu. Se vede şi-n imagini. Se purta familiar cu primarul de atunci, Klaus Iohannis. De altfel, apropiaţii spun că făcea parte din cercul restrâns de prieteni ai preşedintelui. Şi el, şi soţia lui, care e consilier local. Ar fi sărbătorit împreună cu noul preşedinte şi câştigarea alergerilor, şi Revelionul.

Nimeni nu ştie ce avea pe suflet Cristian-Gheorghe Pavel. Directorul adjunct al societăţii de transport comun în Sibiu. În ultimele zile, s-a retras în casa părintească. Acolo, l-au găsit dimineaţă colegii. Era fără viaţă.

Rudele sunt în stare de şoc. Nu au găsit niciun bilet de adio care să explice gestul radical. Dar nici semne care să ridice suspiciuni. Pentru poliţişti, e clar. S-a sinucis. Apropiaţii vorbesc despre o depresie, după o ceartă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un prieten apropiat de-al lui Klaus Iohannis s-a sinucis