Antena Meniu Search
x

S-a îndrăgostit de profa de chimie, măritată şi cu doi copii, iar acum e cercetat sub control judiciar

Vezi și

Un profesor de sport din Dâmboviţa a făcut o pasiune extremă pentru o profesoară de chimie. Şi pentru că între ei nu a mai fost. chimie, Alin Ilie a bătut-o pe doamna profesoară în faţa elevilor, vara trecută. Chiar şi după incident, tânărul a continuat să o caute şi chiar ar fi ameninţat-o pe colega mult mai în vârstă, căsătorită şi cu doi copii. Acum este sub control judiciar şi a primit şi ordin de restricţie.

În spatele tăcerii profesorului de sport se ascund, însă, acuzaţii grave. Pe care nici victima nu vrea să le declare.

-Domnul profesor de sport, ştim că a fost reţinut de către poliţie pentru că v-a ameninţat în continuare pentru incidentul petrecut în vară.

-Da, nu pot să dau nicio informaţie

Pe acelaşi subiect

Alin Ilie s-a făcut remarcat vara trecută când, în faţa elevilor, a tras-o pe profesoara de chimie din mulţime şi a lovit-o. Furios că femeia nu-l mai vrea. Atunci, victima nu a depus plângere, pentru că profesorul de sport ar fi greşit din gelozie. 

Acum nu ar mai fi rezistat ameninţărilor. A făcut plângere la poliţie şi a cerut judecătorilor un ordin de restricţie. Profesorul de sport nu se mai poate apropia de cea cu care zice a avut cândva, o idilă.

Alin Ilie are acum un dosar penal şi este cercetat sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » S-a îndrăgostit de profa de chimie, măritată şi cu doi copii, iar acum e cercetat sub control judiciar