Antena Meniu Search
x

Un profesor de muzica, retinut dupa ce ar fi mangaiat si sarutat mai multe eleve

Un profesor din Buzau a fost incatusat pentru ca ar fi molestat sapte eleve de numai 12 ani. Totul s-ar fi intamplat in timpul unei ore, in fata colegilor de clasa ai fetelor

Vezi și

Sapte eleve de clasa a VI-a au luat parte la ora altfel, oferita de profesorul de muzica. In loc de note pe portativ, dascalul de 55 de ani ar fi vrut sa le invete "muzica dragostei". Chiar sub ochii colegilor. Salvate de clopotel, fetele au alergat la diriginte si i-au povestit de atingerile intime si mirosul de alcool. “Fetitele erau schimbate total si nu reuseau sa spuna coerent ce s-a intamplat la ora de muzica”, a declarat Monica Gheorghe, directorul Scolii Nr.1 Buzau.

Barbatul a fost ridicat pentru 24 de ore. “Se fac cercetari sub aspectul infractiunii de coruptie sexual”, a mentionat Cecilia Iana, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe Langa Judecatoria Buzau.

Barbatul este anchetat si disciplinar. Intre timp, ceilalti parinti strang semnaturi de sustinere pentru a le depune la dosar. Pun acuzatiile adolescentelor pe seama varstei vulnerabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Un profesor de muzica, retinut dupa ce ar fi mangaiat si sarutat mai multe eleve