Antena Meniu Search
x

Un român, condamnat la închisoare în Germania, a încercat să fugă de poliția italiană, aruncându-se de la balcon. Ascuns într-o pivniță, bărbatul a fost dat de gol de un vânt

Un român de 40 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, s-a aruncat de la balcon, în încercarea de a scăpa de polițiștii italieni.

Un român de 40 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, s-a aruncat de la balcon, în încercarea de a scăpa de polițiștii italieni.

Potrivit piacenzasera.it, polițiștii s-au deplasat la locuința din Cuneo (Piacenza) a românului, care era căutat atât în Germania, unde avea o condamnare la închisoare, dar și în Italia, pentru furt.

Românul fusese condamnat la un an de închisoare în Germania, după ce a furat băuturi alcoolice în valoare de 1.370 de euro dintr-un magazin.

Azi dimineață, polițiștii italieni s-au deplasat la locuința lui din Cuneo.

Când a văzut că poliția vine să-l aresteze, bărbatul a sărit de la balconul locuinței sale, situat la aproximativ 5-6 metri deasupra pământului, după care s-a ascuns într-o pivniță.

Sursa citată notează că polițiștii și-au dat seama că bărbatul se ascunde în pivniță și datorită unui vânt pe care acesta l-ar fi dat chiar în momentele în care era căutat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Un român, condamnat la închisoare în Germania, a încercat să fugă de poliția italiană, aruncându-se de la balcon. Ascuns într-o pivniță, bărbatul a fost dat de gol de un vânt