Antena Meniu Search
x

Un rucsac lăsat pe o cutie de gaz a creat panică la Piatra Neamţ

Două bagaje suspecte au creat panică în Piatra Neamţ. De teama vreunui atentat cu bombă, autorităţile au blocat centrul oraşului, la prima oră

Vezi și

Două bagaje suspecte au creat panică în Piatra Neamţ. De teama vreunui atentat cu bombă, autorităţile au blocat centrul oraşului, la prima oră. Maşinile şi troleibuzele au fost oprite în trafic în timp ce jandarmii şi poliţiştii, pregătiţi parcă de asalt, au încercuit locul. Au urmat momente tensionate.

Era 7 şi jumătate când forţele de intervenţie au intrat în acţiune. Jandarmii, poliţiţiştii şi echipaje SMURD au înţesat zona. Magazinele au fost închise iar cei care locuiesc în apropiere, au fost rugaţi să stea în case. Un rucsac şi o geantă lăsate pe o cutie de gaz, chiar lângă o staţie PECO, au declanşat panica. Chiar şi aşa, forţele de intervenţie au luat în calcul posibilitatea ca înăuntru să fie o bombă. Un genist, blindat din cap până-n picioare s-a apropiat încet şi a apucat cu grijă rucsacul, cu ajutorul unui braţ telescopic.

În cele din urmă, totul s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă. Rucsacul era, într-adevăr al bărbatului. Îl lăsase acolo aseară, Înăuntru au fost găsite o haină şi o cutie goală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un rucsac lăsat pe o cutie de gaz a creat panică la Piatra Neamţ