Antena Meniu Search
x

Un sfert de milion de turiști pe litoral

Cum se lasă întunericul, turiştii se mută în cluburi. Nu dorm. E vară! Şi sunt în vacanţă. Deocamdată, însă, soarele e încă pe cer.

Vezi și

Cum se lasă întunericul, turiştii se mută în cluburi. Nu dorm. E vară! Şi sunt în vacanţă. Deocamdată, însă, soarele e încă pe cer. 

Pe sub umbrelele de stuf, nu se ghiceşte aglomeraţia. Forfota a 200.000 de oameni. Înghesuiala de prosoape, şezlonguri şi trupuri arse de soare.

E visul oricărui administrator de plajă şi coşmarul oricărui turist. În plin sezon, ambuteiajele sunt inevitabile. Pe drum, în restaurante şi parcări.Pe plajă, trebuie ori să fii matinal, ori să ai noroc. Iar odată ce prinzi locul, să nu laşi nici măcar ultravioletele să te alunge.

La doar câţiva metri de plajele neîncăpătoare, autoservirile sunt cele mai căutate. Tăvile se golesc în doi timpi şi trei mişcări, dar bucătăresele nu se plâng.

Toate felurile de mâncare, începând de la ciorbă, la felul doi, peşte, desert, totul se cumpără.Numai pe mâncare, turiştii cheltuiesc peste 1,5 milioane de euro zilnic. Pe lângă cazare, aceştia scot din buzunar şi 20-23 de lei pentru a-şi rezerva un şezlong pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un sfert de milion de turiști pe litoral