Antena Meniu Search
x

Video Un şofer băut s-a răsturnat cu cisterna şi a distrus zidul unei case. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Un șofer băut a fost rănit, după ce a pierdut controlul cisternei pe care o conducea și s-a răsturnat distrugând în cădere un stâlp de iluminat public, dar și zidul unui imobil.

de Monica Palade

la 10.03.2021, 16:09

Vezi și

Incidentul a avut loc pe raza localității Mândra, din județul Brașov, miercuri dimineața. Șoferul de 60 de ani a fost rănit în urma accidentului și a fost transportat la spitalul din Făgăraș. La fața locului ISU Brașov a intervenit cu un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și un echipaj SMURD. 

În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan, testarea cu aparatul etilotest indicând o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur. Traficul s-a desfășurat în zonă alternativ.

Momentul accidentului a fost surprins de o cameră stradală. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Ce spun polițiștii

Potrivit polițiștilor, la data de 10 martie 2021, în jurul orei 07.20, un bărbat, în vârstă de 60 ani, care conducea un ansamblu de vehicule pe raza localității Mândra din județul Brașov, s-a răsturnat, provocând avarii unui stâlp de iluminat public și zidului unui imobil.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, conducătorul auto, care a primit îngrijiri medicale la fața locului. La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,55 mg/l alcool pur.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul s-a desfășurat alternativ.

Citește și Accident groaznic la Călugăreni. Sunt 10 victime, după ce un autocamion al CNAIR a spulberat un BMW, apoi s-a răsturnat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un şofer băut s-a răsturnat cu cisterna şi a distrus zidul unei case. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere