Antena Meniu Search
x

Foc mistuitor din cauza unei instalaţii de brad

Flăcări înalte de trei metri au cuprins, azi-noapte, un supermarket şi o brutărie din Târgu-Jiu.Trei femei care lucrau în tura de noapte, la brutărie, s-au salvat în ultimul moment din calea flăcărilor şi a fumului gros.

Vezi și

Un vecin a văzut primul focul violent şi a sunat la 112. Proprietarul supermarketului s-a temut că flăcările vor ajunge şi la casa de locuit, aflată în apropiere. Totul ar fi pornit, se pare, de la o instalaţie de brad.

O femeie tremură de spaimă. Făcea pâine în momentul în care a izbucnit incendiul şi doar norocul şi vigilenţa unui vecin au făcut ca ea şi colegele ei să nu rămână captive între flăcări.

Speriaţi că flăcările înalte de aproape 3 metri ar putea ajunge şi la casele lor, vecinii au sunat la 112 şi au încercat să stingă, cu mâinile goale, vâlvătaia.

Trei autospeciale cu apă şi spumă au fost trimise la intervenţie. Pompierii le-au golit pe toate, până când au reuşit să înlăture pericolul.

Proprietarii urmează acum să estimeze paguba produsă de flăcări. S-ar putea să fie una destul de mare, mai ales că abia aprovizionaseră supermarketul cu produse pentru sărbătorile de iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Foc mistuitor din cauza unei instalaţii de brad