Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a înjunghiat un tânăr lângă metrou e liber. Ce piste au anchetatorii în acest moment

Un tânăr brancardier a fost înjunghiat, la doi paşi de metrou, într-un parc al Universităţii Politehnica Bucureşti.

Vezi și

Un tânăr brancardier a fost înjunghiat, la doi paşi de metrou, într-un parc al Universităţii Politehnica Bucureşti. Agresorul încă nu a fost prins de poliţişti. Victima a sunat la 112 şi niciun martor nu ar fi intervenit pentru a-i acorda îngrijiri. În locul atacului nu există nici camere de supraveghere şi nici iluminat public. Familia tânărului crede că nu este vorba despre un individ care atacă la întâmplare. Brancardierul ar fi fost urmărit. 

La aproape 24 de ore de la tentativa de omor, agresorul este liber, iar urmele sângerosului atac sunt încă vizibile. Poliţiştii au reuşit să refacă treseul lui Bogdan Dumitraşcu. Tânărul de 26 de ani a fost înjunghiat la aproximativ o sută de metri de gura de metrou Politehnică, pe o alee din parc.

Deşi era grav rănit, a găsit puterea să sune singur la 112. A povestit că a fost atacat din spate şi spune că nu îl cunoaşte pe agresor, care s-a năpustit asupra lui cu un cuţit. Chiar şi aşa, poliţiştii iau în calcul şi varianta unui conflict care a degenerat. Un tânăr care a ajuns la câteva minute după atac povesteşte că a văzut oameni înmărmuriţi de frică. Mulţi şi-au adus aminte de atacul criminal al Magdalenei Şerban, care a lovit la întâmplare pe peron. A ucis-o pe Alina Ciucu şi a mai încercat să arunce în faţa metroului o tânără. 

Tânărul a fost operat, iar medicii spun că starea lui este stabilă. El este brancardier la Spitalul Universitar şi, când a fost atacat, se îndrepta chiar către locul de muncă. Le-a spus poliţiştilor că agresorul l-a strigat, iar când s-a întors spre el a fost înjunghiat. Rudele tânărului cred că este o răzbunare, pentru că sunt în conflict cu o altă familie din cartier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care a înjunghiat un tânăr lângă metrou e liber. Ce piste au anchetatorii în acest moment