Antena Meniu Search
x

Un tânăr a fost spulberat în drum spre casă de un şofer inconştient

Noapte însângerată pe o şosea din judeţul Bacău! Un şofer a lovit un pieton şi, în loc să-i acorde primul ajutor, a apăsat pedala de acceleraţie şi a dispărut! Victima sa, un bărbat de 33 de ani, a murit pe loc. Poliţiştii îl caută pe şoferul fugar

Vezi și

Noapte însângerată pe o şosea din judeţul Bacău! Un şofer a lovit un pieton şi, în loc să-i acorde primul ajutor, a apăsat pedala de acceleraţie şi a dispărut!  Victima sa, un bărbat de 33 de ani, a murit pe loc. Poliţiştii îl caută pe şoferul fugar

Şocat de cumplita veste şi cu ochii înlăcrimaţi, fratele victimei este convins că acesta ar fi avut o şansă la viaţă dacă şoferul ar fi chemat ajutoare şi nu şi-ar fi continuat drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul de 33 de ani se întorcea acasă de la magazinul din sat când a fost lovit. Fratele său crede că cel care l-a lovit a vrut să-l ucidă. Vecinii în schimb au altă părere: voia de mai mult timp să îşi pună capăt zilelor.

Dacă aşa s-a întâmplat şi aseară, nu poate spune nimeni cu certitudine. Localnicii l-au găsit pe tânăr întins pe caldarâm şi au sunat la 112, apoi l-au chemat pe fratele său.

Deocamdată, şoferul nu a fost găsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a fost spulberat în drum spre casă de un şofer inconştient