Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit după ce a pierdut controlul motocicletei

Un tânăr de 27 de ani a murit în timp ce făcea ce îi plăcea mai tare: mergea pe motocicletă. Îşi luase motorul de doar câteva zile şi de atunci numai pe 2 roţi stătea. Aseară a pierdut controlul, a lovit un stâlp şi s-a mai oprit abia sub roţile unei maşini.

Vezi și

Un tânăr de 27 de ani a murit în timp ce făcea ce îi plăcea mai tare: mergea pe motocicletă. Îşi luase motorul de doar câteva zile şi de atunci numai pe 2 roţi stătea. Aseară însă ceva s-a întâmplat. A pierdut controlul, a lovit un stâlp şi s-a mai oprit abia sub roţile unei maşini.

Şoferul autoturismului a intrat în stare de şoc.

Leonard, Leo cum îi spuneau prietenii, a murit pe loc. Pe o şosea din Constanţa, sub roţile unei maşini pe care nu a mai putut să o evite. Era pe motocicletă.

Iubea viaţa pe două roţi. Era legat trup şi suflet de visul de a avea propria motocicletă. Un vis care s-a îndeplinit în urmă cu câteva zile. Leo naviga în jurul lumii. Din banii câştigaţi pe mare a reuşit să îşi cumpere motorul dorit.

Mamă, săracul, doar ce a venit din voiaj. Are motoreta de o săptămână, dăduse maşina să o ia.

Ieri seară, Leo şi-a scos prietenii la o terasă. Câţiva dintre ei au dat şi o tură cu el prin oraş. Aveau încredere în experienţa pe două roţi a tânărului.

Ei au scăpat. Leo era singur când a ieşit din curbă şi a pierdut controlul. A acroşat o bordură şi a lovit un stâlp. Motocicleta s-a târât pe asfalt 100 de metri. S-a făcut bucăţi

Şoferul maşinii sub care a sfârşit motociclistul a fost atât de şocat încât abia mai putea vorbi. Tatăl lui se afla în acelaşi autoturism.

Deasupra trupului fără viaţă, prietenii s-au aplecat să îşi ia rămas bun. La fel şi pe reţelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a murit după ce a pierdut controlul motocicletei