Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit la o trecere de cale ferată prost semnalizată. Trenul a făcut praf maşina în care se afla

Din cauza ceţii nu a văzut trenul. Un tânăr a murit şi doi oameni sunt în stare gravă după ce maşina în care se aflau a fost lovită pe calea ferată.

Vezi și

Din cauza ceţii nu a văzut trenul. Un tânăr a murit şi doi oameni sunt în stare gravă după ce maşina în care se aflau a fost lovită pe calea ferată. Martorii acuză. Spun că vizibilitatea în zonă este oricum proastă, iar trecerea nu este semnalizată corespunzător.

Salvatorii încearcă manevrele de resuscitare, dar starea celui mai tânăr dintre pasageri era prea gravă. Şoferul şi o altă pasageră sunt în stare critică.

Trenul a lovit maşina într-o zonă în care vizibilitatea este oricum redusă. Ceaţa care se lăsase de dimineaţă a făcut-o şi mai rea. Martorii au auzit mai întâi zgomotul, până să vadă urmările accidentului.

Trecerea de cale ferată din Roţieşti, Vaslui pare predispusă la accidente. Localnicii spun că şi în condiţii normale, trenul e greu de văzut. Cu toate acestea, trecerea nu are barieră sau semnale luminoase.

Victimele au fost ajutate, iniţial, de ceilalţi şoferi. Ambulanţele i-au preluat pe supravieţuitori. Şoferul a fost dus la Iaşi.

Cealaltă pasageră a ajuns la Vaslui, unde este tratată pentru hemoragie internă. Are 36 de ani. Tânărul care a murit avea doar 22 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a murit la o trecere de cale ferată prost semnalizată. Trenul a făcut praf maşina în care se afla