Antena Meniu Search
x

Insistenţă morbidă: Un tânăr care are probleme cu drogurile a încercat să se sinucidă DE DOUĂ ORI în aceeaşi zi

Este traficant de droguri, dar şi consumator! Iar în această dimineaţă, a încercat să se omoare. De două ori. Nu i-a reuşit, deşi s-a rănit după ce s-a aruncat de la etaj.

Vezi și

Este traficant de droguri, dar şi consumator! Iar în această dimineaţă, a încercat să se omoare. De două ori. Nu i-a reuşit, deşi s-a rănit după ce s-a aruncat de la etaj.

Tânărul de 29 de ani, a încercat dimineaţă să-şi pună capăt zilelor. Mai întâi a vrut să se spânzure cu cordonul de la halat. Nu i-a reuşit, pentru că respectivul cordon s-a rupt. 

"El a fost consumator, a mai avut perioade, a fost internat să scape de ele. Nu a putut. A făcut tratament, s-a apucat iar. Şi acuma, de o săptămână n-a mai făcut nimic, dar cred că este sevrajul, i-a intrat paranoia. Nu ştiu!", spune Nicoleta, iubita tânărului.

Tânăra e disperată. Cu atât mai mult cu cât în casă este şi un copil de 5 ani, băiatul celor doi. Iar acum Nicoleta este gravidă din nou. 

Pe acelaşi subiect

"Ne este frică de el, nu ştim cum reacţionează. El are ce are cu el, nu ştiu", spune ea.

Încă nu se ştie clar de unde anume s-a aruncat tânărul, deoarece, la sosirea echipajelor de salvare, acesta era agitat şi nu-şi aducea aminte ce s-a întâmplat. A fost dus de urgenţă la spital, unde a primit îngrijiri medicale. 

Individul va fi evaluat şi psihiatric în perioada următoare. Anul trecut, a fost condamnat la 1 an şi 6 luni, cu supendare, pentru trafic de droguri. A fost prins în flagrant în timp ce vindea etnobotanice într-un club din Brăila. De asemenea, pe numele lui mai există şi un dosar pentru furt din supermarket. Tânărul, care îşi zice" Baronul Căţeilor", deţine şi un adăpost pentru câini, în judeţul Brăila. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Insistenţă morbidă: Un tânăr care are probleme cu drogurile a încercat să se sinucidă DE DOUĂ ORI în aceeaşi zi