Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr crescut la casa de copii s-a întors în centrele de plasamanet alături de Moş Crăciun, pentru a le aduce o bucurie copiilor, de sărbători

A crescut la casa de copii, iar acum, adult fiind, se întoarce în centrele de plasament pentru a aduce bucurie în sufletele celor mici. Este povestea unui tânăr din Iaşi, care este un exemplu demn de urmat. Tânărul a organizat o masă de Crăciun pentru 80 de copii din centrele în care şi-a petrecut şi el câţiva ani din viaţă. 

de Redactia Observator

la 18.12.2021, 10:28

Vezi și

Moş Crăciun i-a vizitat pe copiii unui centru de plasament din Iaşi

Ane a crescut în centrul de plasament încă de când avea un an, iar singura ei familie au fost mereu ceilalţi copilaşi. 

Ane Joana: E foarte frumos pentru că noi aici suntem ca o familie și pentru noi lucurile astea sunt foarte importante. Dar cel mai mult sper ca şi ceilalţi copii să aibă parte de aşa ceva. 

Totul a fost posibil doar cu ajutorul lui Ciprian, tânărul de 27 de ani care la rândul său a crescut într-un astfel de centru, iar acum se bucură că-i poate face pe copii fericiţi. 

Pe acelaşi subiect

Ciprian Mihalcea, inițiatorul: Am ales să facem această activitate căci Crăciunul înseamă o masă în familie, familia noastră a mea personal e aici între copii. Când am fost mic nu prea am avut ceea ce mi-am dorit. Veau să ofer copiilor tot ce n-am avut eu.

De la eveniment nu a lipsit nici Moş Crăciun, care a venit cu sacul plin de cadouri. 

Moş Crăciun: De ce ai venit la Moşu?

Fetiţă: Ca să spun un colind.

Moş Crăciun: Ce vrei de la moşu?

Fetiţă: Instalaţii cu multe culori şi baterii.

Andreea Ionescu, sponsor: Ne-am gândit că va fi o surpriză plăcută pentru ei, căci vor fi date de Moș Crăciun. 

Pentru Ciprian, lista cu fapte bune nu se opreşte aici. Are de gând ca în următoarele zile să mai viziteze, împreună cu moşul, încă 200 de copii orfani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr crescut la casa de copii s-a întors în centrele de plasamanet alături de Moş Crăciun, pentru a le aduce o bucurie copiilor, de sărbători