Antena Meniu Search
x

La 18 ani, fără permis de conducere, a intrat cu maşina întro casă, după ce a lovit alt autoturism

Lipsa unui permis auto şi ignorarea oricăror reguli de circulaţie au trimis la spital doi tineri din Drobeta Turnu Severin! Desigur, la volan se afla cel fără acte, care a făcut ce-a vrut în trafic.

Vezi și

Lipsa unui permis auto şi ignorarea oricăror reguli de circulaţie au trimis la spital doi tineri din Drobeta Turnu Severin! Desigur, la volan se afla cel fără acte, care a făcut ce-a vrut în trafic.

-Un puşti de 18 ani...

-Da...

-Fără asigurare la maşină...

Pe acelaşi subiect

-Da...

-Maşină din Germania...

-Putea să fie mort. E o distanţă de o jumate de metru. Puteam să nu mai vorbim, nimica.

Şoferul e încă în stare de şoc. Cu câteva minute înainte, un tânăr de 18 ani, fără permis, a intrat în el într-o intersecţie.

-Îl gonea poliţia cu girofarele. Nu făcea niciun stop, 140 la oră sau cât o fi avut, dar peste 100 cel puţin. 

-În jurul orei 11.00, şoferul unui autoturism marca Opel, de culoare roşie, nu a oprit la semnalul poliţistului ca urmare a încălcări la regimul rutier.

-Dacă nu ciupeam puţin frâna, mă lua pe uşa mea direct. Aşa îmi luă motorul, dete cu el jos, o făcu praf. 

După ce a intrat frontal în maşina care circula regulamentar în intersecţie, tânărul de 18 ani a lovit apoi zidul unei case. Mașina s-a oprit, apoi, într-un stâlp. Proprietara casei spune că a avut noroc că nu era înăutru.

-Avarii la casă, normal. Am burlanele care sunt făcute praf, zidul hârjiit şi colţul casei, plus grilajele.

Şi cei trei bărbaţi implicaţi în accident au avut de suferit.

-Au apărut în urgenţă trei victime, două ocupante ale unui vehicul, amândouă victimele erau cu traumatisme cranio-facială, cu traumă piramidă nazală, conştienţi, cooperanţi. Şi un pacient din celălat vehicul cu un traumatism forţă de mână. 

Poliţiştii spun că aveau informaţii că tânărul obişnuieşte să circule cu maşina fără permis. Dar, de fiecare dată când vedea oamenii legii, oprea din timp şi făcea schimb cu un prieten cu permis pe care îl avea în dreapta. 

-Din primele cercetări se pare că cel care conducea autoturismul Opel nu avea permis de conducere. 

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și vătămate coprorală din culpă. Autoturismul condus de el era al unchiului şi, din primele date, nu avea nici asigurare, aşa că va trebui să plătească şi distrugerile produse în accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » La 18 ani, fără permis de conducere, a intrat cu maşina întro casă, după ce a lovit alt autoturism