Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr de 19 ani şi-a condus doi prieteni aproape de moarte

Cu permis obţinut acum mai puţin de o lună, un şofer de 19 ani şi-a condus prietenii într-o cursă periculoasă, pe o şosea din Brăila

de Redactia Observator

la 22.09.2014 , 08:51

Cu permis obţinut acum mai puţin de o lună, un şofer de 19 ani şi-a condus prietenii într-o cursă periculoasă, pe o şosea din Brăila

Mai mulţi localnici îşi unesc forţele cu câţiva poliţişti. Oamenii trebuie să ridice cât mai repede copacul căzut peste caroseria maşinii. În interior, un adolescent are picioarele blocate şi cere ajutor.

Câţiva medici şi pompieri ajung la intervenţie. Îşi dau seama imediat că trebuie să taie caroseria, ca să-l poată ajuta pe pasagerul rănit.

Vezi și

Intervenţia durează minute bune, iar victima e încercată de dureri puternice cu fiecare mişcare. În cele din urmă, salvatorii reuşesc să pună adolescentul pe targă şi să-l ducă la ambulanţă.

La spital, a mai fost transportat un pasager. Amândoi sunt prieteni cu şoferul, care abia trecuse de vârsta majoratului. Permisul de conducere îl avea de numai trei săptămâni. Asta nu l-a oprit să testeze limitele maşinii.

Şoferul de 19 ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Câţiva martori au declarat că victimele participau la curse ilegale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un tânăr de 19 ani şi-a condus doi prieteni aproape de moarte