Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Baia Mare şi-a dat viaţa pentru un prieten

Un tânăr de 18 ani şi-a dat viaţa pentru prietenul său. L-a convins să intre într-un bazin deşi nu ştia să înoate şi i-a promis că-l va ajuta dacă se va întâmpla ceva.

Vezi și

 Un tânăr de 18 ani şi-a dat viaţa pentru prietenul său. L-a convins să intre într-un bazin deşi nu ştia să înoate şi i-a promis că-l va ajuta dacă se va întâmpla ceva. S-a ţinut de cuvânt şi l-a ajutat pe amicul său să se întoarcă la mal, dar el n-a mai apucat să iasă din apă.

A vrut să îşi salveze prietenul de la moarte iar pentru asta a plătit cu propria viaţă. Tânărul de 18 ani plecase la scăldat cu alţi doi prieteni la bazinul unui fost combinat de prelucrare a metalelor, o zonă restricţionată în care nu aveau ce căuta.

Dar nu le-a păsat. Doi băieţi au intrat în apă şi l-au convins şi pe prietenul lor să o facă, chiar dacă acesta nu ştia să înoate. I-au promis că vor avea ei grijă să nu păţească nimic.

Tânărul de 18 ani şi-a ţinut promisiunea făcută cu câteva minute înainte. Şi-a salvat prietenul de la înec dar nu a mai avut puterea să se salveze şi pe el.

Trupul tânărului a fost dus la medicină legală, iar cei doi tineri care îl însoţeau au ajuns la audieri. Poliţiştii cred că aceştia n-au ajuns în fostul combinat doar pentru baie. Ar fi încercat să fure fier vechi de acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Baia Mare şi-a dat viaţa pentru un prieten