Antena Meniu Search
x

Un TIR a rămas fără frâne pe o stradă în pantă de la intrarea în Huşi

Un TIR scăpat de sub control, a distrus un bar într-o localitate din Vaslui şi doar o minune a făcut să nu ia şi vieţi omeneşti.

Vezi și

 Un TIR scăpat de sub control, a distrus un bar într-o localitate din Vaslui şi doar o minune a făcut să nu ia şi vieţi omeneşti. Şoferul şi-a dat seama că a rămas fără frâne şi a vrut să iasă de pe carosabil înainte de a intra în oraşul Huşi.

Tirul încărcat cu materiale de construcţii plecase din Bacău şi trebuia să ajungă în republica Moldova, dar pe o şosea din Vaslui aflată în pantă a rămas fără frâne.

Din acel moment şoferul a devenit practic un simplu spectator la dezastrul care a urmat. Camionul a traversat calea ferată şi a intrat într-un bar.

Un bărbat a scăpat ca prin minune. Au mai fost câţiva localnici la fel de norocoşi. Proprietarul a pus lacătul pe uşă cu numai câteva minute înainte să se producă dezastrul.

Singurul rănit a fost şoferul tirului. Bărbatul de 40 de ani a fost internat în stare gravă, dar va supravieţui, spun medicii. Marfa pe care o trasporta mastodontul urmează să fie dusă în republica Moldova de un alt tir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un TIR a rămas fără frâne pe o stradă în pantă de la intrarea în Huşi