Antena Meniu Search
x

Un rus beat s-a răsturnat cu TIR-ul în râul Dâmboviţa

Doi bărbaţi de origine rusă au fost la un pas de moarte, pe o şosea din judeţul Dâmboviţa. Se aflau în cabina unui TIR încărcat cu piese auto, când şoferul, ameţit de băutură, a pierdut controlul volanului.

Vezi și

Intrat în balans, mastodontul s-a răsturnat la marginea drumului. Chiar dacă amândoi s-au ales cu multiple traumatisme, unul dintre bărbaţi a încercat să fugă de medici.

Urcat într-o a doua ambulanţă, unul dintre bărbaţi încerca să le spună medicilor, cel mai probabil, că se simte bine. Celălalt, însă, avea răni grave, iar echipajul a hotărât să-l ducă în grabă la spital.

Bărbatul lovit în abdomen n-a rămas prea mult timp la faţa locului. Şi-a adunat ultimele puteri ca să fugă de oamenii care încercau să-l ajute. În final, a luat drumul secţiei de poliţie.

Cabina în care stăteau cei doi bărbaţi a fost distrusă când tirul s-a răsturnat. Au reuşit să iasă singuri, însă câţiva martori au stat lângă ei şi au sunat la 112.

Pompierii ajunşi la faţa locului au scos bateriile tirului ca să evite pericolul izbucnirii unui incendiu.

Mai târziu, oamenii legii i-au testat alcoolemia şoferului de origine rusă. Omul se urcase la volan cu peste 1,16 miligrame de alcool în aerul expirat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un rus beat s-a răsturnat cu TIR-ul în râul Dâmboviţa