Antena Meniu Search
x

Un urs a furat un porc dintr-o gospodărie din Vatra Dornei, anunță Jandarmeria Suceava

Un urs a luat un porc și a făcut mai multe pagube materiale, anunță jandarmii din Suceava, într-un comunicat mai puțin obișnuit. Nu este clar cum anume a luat ursul un porc, însă cert este că a distrus câteva garduri înainte de a părăsi incinta.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.05.2021, 12:01

urs
Un urs a furat un porc dintr-o gospodărie din Vatra Dornei, anunță Jandarmeria Suceava - Shutterstock

"Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, în urma unui apel prin numărul unic de urgență 112, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm s-a deplasat la domiciliul unei familii din municipiul Vatra Dornei, fiind sesizată prezența unui urs. Ajunsă la fața locului, patrula a constatat că ursul a produs pagube materiale, a distrus mai multe garduri, a luat un porc, după care a părăsit zona. Au fost anunțate și celelalte instituții abilitate să intervină în asemenea cazuri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava transmițând un mesaj RO-Alert pentru atenționarea populației din zona în care a fost semnalată prezența ursului", a transmis Jandarmeria.

"Totodată, jandarmii au rămas în zonă pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a se asigura că ursul nu se întoarce și că nimeni nu este în pericol. Le reamintim cetățenilor că, în situația în care constată prezența ursului, trebuie să aibă grijă unde își depozitează resturile menajere, să nu se apropie de el pentru a face fotografii sau pentru a-l hrăni și să apeleze numărul unic de urgență 112", au anunțat jandarmii suceveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un urs a furat un porc dintr-o gospodărie din Vatra Dornei, anunță Jandarmeria Suceava