Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE la intrarea în Bucureşti! Un tânăr motociclist A MURIT după ce s-a izbit de un şofer care nu a respectat regulile de circulaţie

Un viraj pe lina continuă a produs o tragedie la intrarea în Bucureşti. Un tânăr motociclist a murit după ce a lovit violent o maşină al cărei şofer a întors prin locul interzis. Bărbatul de pe motor n-a mai putut evita impactul. Cel mai probabil, avea viteză mare. Din impact a fost aruncat la câţiva metri distanţă pe drum iar motorul s-a rupt pur şi simplu în bucăţi.

Vezi și

Un viraj pe lina continuă a produs o tragedie la intrarea în Bucureşti. Un tânăr motociclist a murit după ce a lovit violent o maşină al cărei şofer a întors prin locul interzis. Bărbatul de pe motor n-a mai putut evita impactul. Cel mai probabil, avea viteză mare. Din impact a fost aruncat la câţiva metri distanţă pe drum iar motorul s-a rupt pur şi simplu în bucăţi.

Tragedia s-a petrecut fulgerător. Vlad, un tânăr motociclist cu experienţă, nu a putut evita impactul cu o maşină care i-a virat brusc în faţă, peste linia dublă continuă.

Motociclistul şi şoferul maşinii veneau dinspre Pipera şi mergeau spre Bucureşti.

"Conducătorul unui auto marca opel a dorit sa faca manevra de intoarcere la stanga", a declarat Ionuţ Lepădatu, de la Serviciul Rutier Ilfov.

Pe acelaşi subiect

În acel moment, motociclistul a intrat în plin în el. Bărbatul de pe motor a fost aruncat câţiva metri pe şosea.

Medicii, care au ajuns în grabă, chemaţi de martorii nenorocirii, n-au mai putut să facă nimic pentru Vlad. 

"Când am ajuns aici, motociclistul nu mai mişca deloc. Cum a căzut, aşa a rămas", relatează  femeie, martoră la tragicul accident. 

"Nu mai mişca. Avea capul dedesubt. Avea cască, avea tot. Avea echipament", adaugă un alt martor.

"Când a venit, i-a făcut resuscitare, a încercat să-l salveze, dar nu s-a mai putut, nu s-a mai putut. Ferească Dumnezeu!", spune o altă femeie, martoră şi ea la accident.

"Şoferul, l-am văzut, era pe partea ailaltă. Era teafăr, era sănătos, l-a luat poliţia", continuă un alt martor.

"Avea puţin sânge pe tricou, la burtă. Nu avea mare lucru, era speriat!", spune încă un martor.

Prima care a ajuns imediat la locul tragediei a fost iubita motociclistului. Tot ea i-a chemat şi pe prietenii lui, motociclişti. 

"Nu viteza! Avea experienta. Pur si simplu i-a intors în faţă. Degeaba facem intruniri moto ca sa fie lumea atenta la noi!", se plânge un mototcilist care îl cunoştea pe tânărul ucis în accident.

Vestea i-a lovit ca un trăsnet pe toţi!

"Am să te iubesc neîncetat, puiul meu! Piu, Piu, aşa cum ne alintam noi!", este mesajul postat de iubita lui Vlad pe facebook.

Iar cuvintele de rămas-bun şi lacrimile au curs toată noaptea pe reţeaua de socializare.

"N-am cuvinte, fraţilor! Drum bun, acolo sus!", este un alt mesaj ap[rut pe pagina de Facebook a victimei.

Prieteni apropiaţi sau simple cunoştinţe, cu toţii au fost şocaţi. 

"Vlad, Dumnezeu să te odihnească în pace! Şi, de acolo de sus, să ai grijă să le dai părinţilor tăi putere să treacă peste durerea asta cruntă!", a spus un prieten.

Iar alţii au dat vina pe nebunia din trafic. 

"Din cauza șoferilor neatenți ne pierdem prietenii, cunoștințele. Iar mulți mor nevinovați, din prostia altora", a acuzat un tânăr, pe internet.

Iar oamenii ce locuiesc în zona în care s-a petrecut accidentul spun că o tragedie se poate petrece acolo oricând!

Şoferul va răspunde în faţa legii pentru viaţa secretă. Iar tânărul care a murit va fi dus acasă, la Vâlcea, pentru a fi înmormântat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » TRAGEDIE la intrarea în Bucureşti! Un tânăr motociclist A MURIT după ce s-a izbit de un şofer care nu a respectat regulile de circulaţie