Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Unde să-ți duci copilul de 1 Iunie. Micii olimpici ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vor fi vedetele zilei la petrecerea de la Muzeul „Grigore Antipa”

De 1 Iunie, curtea Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se va transforma în cel mai cool loc din București destinat celor mici. O mega-petrecere în aer liber îi așteaptă pe copiii deștepți și dornici să descopere lumea din jur. Evenimentul marchează într-un mod deosebit și interactiv Ziua Internațională a Copilului, cu o varietate de activități și surprize.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 17:04

Unde să-ți duci copilul de 1 Iunie. Micii olimpici ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vor fi vedetele zilei la petrecerea de la Muzeul „Grigore Antipa” Unde să-ți duci copilul de 1 Iunie. Micii olimpici ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vor fi vedetele zilei la petrecerea de la Muzeul „Grigore Antipa”

Bineînțeles, de la eveniment nu puteau să lipsească micii olimpici ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Participanți la „Olimpiadele Preșcolarilor”, singurul program educațional menit să identifice talentele precoce s-au numărat printre vedetele zilei.

Recent, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a susținut Gala Micilor Olimpici, un eveniment-cadou organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

„Olimpiadelor Preșcolarilor” reprezintă singura campanie națională dedicată identificării și recunoașterii talentelor precoce din întreaga țară. Concursul este dedicat micuților cu vârste între 3 și 6 ani, din cadrul grădinițelor de stat sau private din România, pentru a le valorifica abilitățile și deprinderile dobândite până la această vârstă.

Articolul continuă după reclamă

La evenimentul de la „Antipa” cei mici beneficiază de intrare gratuită în expoziția permanentă a muzeului și pot participa la o sumedenie de activități distractive. Atelierele de creație și lectură, pictură, șah, robotică, zone de dans și muzică, face painting, tatuaje amuzante și cele de reciclare creativă se numără printre cele mai importante atracții ale zilei.

Tonul la petrecere se dă de dimineață, de la ora 10.00, iar până la ora 17.00 curtea din spatele muzeului va fi plină de culoare, cântec și veselie!

Organizatorii anunță că intrarea este gratuită pentru copii, iar activitățile în aer liber se vor desfășura doar în condiții meteo favorabile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Unde să-ți duci copilul de 1 Iunie. Micii olimpici ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vor fi vedetele zilei la petrecerea de la Muzeul „Grigore Antipa”