Antena Meniu Search
x

Medicul care a facut avere din spaga de la bolnavi, cercetat in libertate

Medicul din Iasi, retinut de procurori dupa ce acestia au gasit teancuri de bani in biroul sau, va fi cercetat in libertate. Asta au decis judecatorii de la Tribunalul Iasi, care au respins propunerea de arestare preventiva.

Vezi și

Seful Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Recuperare Iasi nu a fost considerat un pericol public, asa ca medicul a fost pus in libertate.

Imediat dupa pronuntarea sentintei, profesorul a mers alaturi de politisti la arestul politiei municipiului Iasi unde s-a indeplinit procedura de punere in libertate.

Declaratia de avere a medicului este destul de impresionanta. Are o vila chiar in centrul Iasului si inca doua apartamente. Toate au fost dobandite intre anii 1994 - 2005.

Din ancheta procurorilor ieseni, care vor ataca astazi decizia judecatorilor, reiese ca profesorul ar fi luat suma de 5.000 de lei de la un pacient pe care ar fi trebui sa-l opereze. La perchezitia din interiorul biroului, procurorii si politistii au gasit mai multe plicuri cu bani, aproximativ 65.000 de lei, 44.000 de euro si 2.500 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Medicul care a facut avere din spaga de la bolnavi, cercetat in libertate