Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Accident cumplit în Constanţa: O maşină scăpată de sub control a intrat în plin într-un grup de oameni

Un masacru rutier a însângerat o stradă din Constanţa. Cinci oameni au fost spulberaţi, pe trecerea de pietoni. Un şofer a făcut atac de cord la volan şi a intrat cu viteză în ei. I-a proiectat în bordură şi i-a lăsat într-o baltă de sânge. Unul dintre ei a murit, pe loc, în faţa soţiei. Era ultima lor zi de vacanţă, pe litoral.

de Redactia Observator

la 04.09.2014 , 19:21

Un masacru rutier a însângerat o stradă din Constanţa. Cinci oameni au fost spulberaţi, pe trecerea de pietoni. Un şofer a făcut atac de cord la volan şi a intrat cu viteză în ei. I-a proiectat în bordură şi i-a lăsat într-o baltă de sânge. Unul dintre ei a murit, pe loc, în faţa soţiei. Era ultima lor zi de vacanţă, pe litoral. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Un accident cât un masacru. O femeie stă lângă trupul soţului ei întins într-o baltă de sânge. Pentru el, impactul a fost fatal.

Azi ar fi trebuit să se întoarcă acasă, din vacanţă. Ceva i-a oprit, în calea morţii.

Vezi și

Au rămas pe această trecere de pietoni. O maşină scăpată de sub control i-a spulberat pe toţi cei care aşteptau să traverseze.

Şi i-a trântit de beton. O tânără de 22 de ani avea să se trezească cu dureri cumplite, sprijinită pe bordură.

În vacarmul sirenelor, răniţii de pe caldarâm primesc primele îngrijiri. Un bărbat cu capul spart şi pantalonii sfâşiaţi de impact aşteaptă şi el un loc în ambulanţă. Şocul e încă puternic.

Un băiat de doar 18 ani vorbeşte cu salvatorii lui. Are piciorul rupt.

Cu toţii au trecut prin faţa morţii. Doar pentru că soarta i-a scos în faţa unui şofer pe care l-a lăsat inima la volan.

Şi pentru viaţa lui, s-au zbătut salvatorii. L-au resuscitat, lângă maşina care a intrat ca tancul în oameni.

Şoferul a ajuns la spital, odată cu victimele sale. Poliţiştii au deschis o anchetă, după cel mai sângeros accident din Constanţa, în acest an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! Accident cumplit în Constanţa: O maşină scăpată de sub control a intrat în plin într-un grup de oameni