Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE/ Adolescent electrocutat in parcul de distractii, in Eforie Nord

Incident infiorator intr-un parc de distractii din Eforie Nord. Un baiat de 16 ani din Ilfov, care venise sa se distreze cu prietenii la mare, a murit. Adolescentul s-a electrocutat la masinute

de Redactia Observator

la 06.08.2013 , 14:29

Pana la sosirea ambulantelor, salvatorrii au incercat sa-l tina in viata pe baiat. De pe margine, zeci de turisti cu inima stransa se rugau pentru o minune. La un moment dat, oamenii au rabufnit cand au vazut ca baiatul nu da niciun semn de viata.

Scenele cutremuratoare s-au petrecut ieri, spre seara. Dupa ce-au iesit din mare, adolescentul si un prieten au mers sa se dea in masinute, mai ales ca era ultima lor zi pe litoral si voiau sa profite. In clipa cand a pus piciorul descult pe pista metalica, baiatul de 16 ani a cazut secerat.

Speriat, prietenul lui a inceput sa strige dupa ajutor. Din pacate, nici medicii nu l-au mai salvat. Baiatul a murit o ora mai tarziu, la spital. Revoltati, turistii au sarit la angajatii parcului de distractii. Mascatii au venit sa-i linisteasca.

Vezi și

Nu ar fi fost insa prima oara cand copiii s-ar fi electrocutat acolo. Cu o zi inainte, chiar baiatul care si-a pierdut viata si prietenii lui ar fi patit acelasi lucru. “Am avut noroc de la Dumnezeu! Am pus piciorul, m simtit-o o data si am sarit si i-am spus domnului care era aici: domnule, ne-am curentat. "Da, stiu, luati-va papuci, curenteaza!"”, a spus unul dintre prieteni.

“La ora actuala facem cercetari, verificam legalitatea functionarii acestor masinute, daca din punct de vedere tehnic erau indeplinite toate conditiile, toate normele de protectie a muncii”, a declarat un reprezentant al politiei.

In urma tragediei, curentul a fost intrerupt iar parcul de distractii a fost inchis

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE/ Adolescent electrocutat in parcul de distractii, in Eforie Nord