Antena Meniu Search
x

Update / Agresorul din Centrul Vechi pozează în victimă

Bărbatul care a înjunghiat un tânăr de şapte ori, în centrul istoric al capitalei, a fost adus în ţară. După mai multe săptămâni de căutări, poliţiştii l-au localizat şi l-au prins. În Madrid

Vezi și

Bărbatul care a înjunghiat un tânăr de şapte ori, în centrul istoric al capitalei, a fost adus în ţară. După mai multe săptămâni de căutări, poliţiştii l-au localizat şi l-au prins. În Madrid. Fugise, dar a ţinut legătura cu soţia. Iar asta l-a dat de gol. Riscă ani grei de închisoare, deşi spune că nu a vrut să omoare. Ci doar să se apere. Încă în perioada de recuperare, victima lui vrea să-l vadă după gratii. Şi va cere şi despăgubiri în instanţă. 120 de mii de euro.

Nu pentru crimă va fi însă judecat, ci pentru tentativă de omor. Victima lui a avut noroc. Şi a supravieţuit atacului. Acum se recuperează încet după numeroasele intervenţii chirurgicale suferite.

Agresorul şi complicele său riscă ani grei de închisoare dar şi plata unor despăgubiri pe care victima le va cere în instanţă. Cătălin Şerban şi prietenul său, cel care a lovit cu pumnii şi picioarele, sunt în arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Update / Agresorul din Centrul Vechi pozează în victimă