Antena Meniu Search
x

Update / Bărbatul din Mogoşoaia care și-a ucis soția s-a sinucis!

O crimă terifiantă urmată de sinucidere a şocat întreaga localitate Mogoşoaia.Un bărbatul şi-a ucis aseară fosta soţie cu mai multe lovituri de cuţit. Şi s-a sinucis.

Vezi și

O crimă terifiantă urmată de sinucidere a şocat întreaga localitate Mogoşoaia. Un bărbatul şi-a ucis aseară fosta soţie cu mai multe lovituri de cuţit. Şi s-a sinucis.

El a fost găsit de dimineaţă de un pescar. Gelozia i-ar fi luat minţile omului. O tragedie care seamănă cumplit cu un alt caz care a făcut vâlvă. Cel al masacrului de la Perla.

Păreau cuplul perfect. Fericiţi, zâmbitori şi mereu îmbrăţişaţi. Călătoreau tot timpul împreună. La munte, la mare şi. în străinătate. George şi-a dus soţia la Paris şi i-a jurat iubire eternă sub turnul Eifel.

Ceva s-a schimbat, însă, în urmă cu doi ani. Atunci când Neli i-a cerut divorţul, după ce l-ar fi prins că o înşela. IAr femeia şi-a văzut maideparte de viaţă. Şi-a găsit şi ea pe cineva ceea ce l-a înfuriat la culme pe fostul soţ. Totul a culminat aseară. Bărbatul a urmărit-o până la dispensarul din Mogoşoaia, acolo unde femeia lucra ca asistentă. Şi, într-un moment de furie oarbă, a atacat.

Imediat după crimă, bărbatul şi-a sunat fiul. I-a spus că i-a omorât mama. Şi că o să se omoare şi el. Ceea ce a şi făcut. De dimineaţă, un pescar i-a găsit trupul neînsufleţit.

Vecinii şi toţi cei care îi cunoşteau pe cei doi sunt îngroziţi.

Femeia reuşise să obţină un ordin de restricţie împotriva fostului ei soţ, care era destul de violent. Dar asta nu l-a oprit să-şi ducă planul cumplit la capăt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Update / Bărbatul din Mogoşoaia care și-a ucis soția s-a sinucis!