Antena Meniu Search
x

Hoata din Parlamentul Romaniei si-a recunoscut fapta

De cand au auzit ca o hoata a furat mii de lei din gentile angajatilor si-ale deputatilor, cu totii au grija de bunurile lor ca de ochii din cap. Niciunul nu intelege cum hoata a fentat mai multe luni Big Brother-ul din Casa Poporului.

Vezi și

“Eu ziceam ca din Parlament nu se fura nimic. Asa am crezut si eu, mai ales ca sunt de 23 de ani aici si am zis ca nu se fura niciodata. Intra la comisie, vedea geanta pe birou, se ducea, lua bani si pleca”, povestete o liftiera.

Asa opera femeia acuzata de furt. Fara sa tina cont de camerele de supraveghere. Numai in ultima luna, cinci angajate din Parlament s-au trezit cu portofelele goale.

Sunt aproape 400 de camere de supraveghere in Palatul Parlamentului, asta inseamna ca in orice moment, un angajat al Departamentului Afaceri Interne e cu ochii pe parlamentari.

De abia dupa ce angajatii pagubiti au facut plangere la politie s-a uitat cineva si pe camerele de supraveghere. Anchetatorii au vazut cum femeia care era expert parlamentar fura din gentile colegilor si nu era la prima abatere.

“Din genti, acum cativa ani, a luat suma forfetara la un deputat si a fost scandal mare si se pare ca a fost cineva de la PSD ca ea a fost a PSD-ului”, mai spune una dintre liftiere.

Atunci, deputatul PSD, Gabriel Vlase, a ramas fara 10.000 de lei cat era suma forfetara. N-a depus plangere penala, dar a dat-o afara de la cabinetul lui. A trecut, insa, la alt departament. Alesii spun acum ca vor avea mai multa grija de bunurile lor.

In fata anchetatorilor, femeia a recunoscut ca a furat de la colegi si a promis ca va da toti banii inapoi. Este cercetata in libertate, dar risca sa stea dupa gratii intre cinci si 12 ani. Oricum, isi va pierde slujba de la Camera Deputatilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Hoata din Parlamentul Romaniei si-a recunoscut fapta