Antena Meniu Search
x

UPDATE / Copil agresat la cresa de stat din Suceava

La o cresa din Suceava, se preda o lectie care are si parte practica. "Bataia e rupta din Rai", iar experimentele rupte din Iad. Un copil de trei ani a ramas fara o bucata din parul din cap, dupa o corectie aplicata de asistenta medicala

Vezi și

Locul inca doare, iar, pentru un baietel de trei ani, lectia scalparii e socanta. “S-a trezit din somn, plangand, probabil a visat si spune ca: mami, tanti fuge dupa mine, tanti fuge dupa mine”, a marturisit mama copilului.

"Tanti" e asistenta medicala. Asa ii spunea Luca. Si-o va tine minte, probabil, toata viata. Parintii lui spun ca le-a povestit cum s-a intamplat totul: in recreatie, pentru un motiv bizar, baietelul nu mai voia sa se joace. “l-a insfacat de par, i-a spus sa se duca la nisip si i-a smuls parul din cap”, a detaliat mama.

Nu o data, ci chiar de doua ori. Prima oara, mama a crezut ca e doar un accident. Acum, la cresa, e ancheta interna. “Dansa spune ca a vrut sa traga copilul si un inel, ceva, s-a prins si parul s-a smuls”, ii ia aparatea directoarea cresei.

“Ei m-au rugat sa nu fac demersurile legale, ca vor desface contractul de munca al doamnei respective si totul va fi bine”, a dezvaluit femeia cu lacrumi in ochi. In fata camerelor, sefa de la cresa crede ca sunt fabulatii: “copiii sunt copii si pot sa relateze”, a spus directoarea.

Certificatul medico-legal vorbeste despre traumatisme si cinci zile de ingrijiri medicale. Politia a deschis, deja, dosar penal pentru loviri si alte fapte violente. Nu ar fi primul caz, insa, celorlalti parinti le-ar fi teama sa vorbeasca. De aceea, apropiatii familiei au declansat o campanie de informare. “Am adunat cazuri de la mai multe mamici. Anul trecut, o fetita a fost data cu capul de calorifer, avem fotografii de la mamica respectiva”, a spus una dintre mame.

Pana la terminarea anchetei, asistenta medicala ramane la cresa. Momentan este in concediu si n-a facut nicio declaratie. Mama care o acuza si-a retras copilul de la cresa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Copil agresat la cresa de stat din Suceava