Antena Meniu Search
x

Update! Cristi Borcea, relaţie sexuală cu o asistentă de la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă!?

Aventurile craiului Cristi Borcea îl umăresc şi după gratii. Şefii penintenciarelor au început o serie de controale, după apariţia unor informaţii incendiare în presă

Vezi și

Aventurile craiului Cristi Borcea îl umăresc şi după gratii. Şefii penintenciarelor au început o serie de controale, după apariţia unor informaţii incendiare în presă

Departe de soţia care stătea cu sufletul la gură de fiecare dată când ajungea la spital, s-ar fi iubit cu o asistentă, spun gurile rele. Experienţă ar fi acumulat în aventurile din libertate.

Cuibuşor de nebunii ar fi fost chiar salonul din spitalul penitenciar, a speculat presa. Ca să aprindă din când în când focul pasiunii, ar fi apelat la whiskey. Vorba despre petrecerile deocheate a umblat. Şi ar fi ajuns până la Bucureşti, la şefii penitenciarelor. Care au ordonat imediat o inspecţie generală.

COMUNICATUL ADMINISTRAŢIEI NAŢIONALE A PENITENCIARELOR

"Nu a rezultat nicio informaţie care să susţină că între un anumit deţinut şi un cadru medical ar exista relaţii neprincipiale. Nici că într-o anumită cameră de detenţie au fost găsite recipiente de băuturi alcoolice."

Deţinutul Borcea a fost dus înapoi în celulă. Orice pas greşit îi poate compromite următoarea permisie. Până acum, a fost recompensat, a primit permisie şi a venit să stea câteva zile cu soţia şi copiii săi. Acum aşteaptă o veste bună, iar în Ajunul Crăciunului ar putea veni din nou acasă.

Acasă îl aşteaptă soţia Alina, ultima mare cucerire. Oficial. Lista aventurilor amoroase e destul de lungă. Borcea şi-a ascultat mereu inima. Care l-a dus de la divorţ.

Are la activ două soţii, patru copii. O amantă recunoscută. Şi un proces de paternitate pe rol. De toate îl separă gratiile. Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni, în Dosarul Transferurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Update! Cristi Borcea, relaţie sexuală cu o asistentă de la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă!?