Antena Meniu Search
x

UPDATE! Curtea fratilor Becali, loc de pelerinaj

Casa familiei Becali din Pipera este acum loc de pelerinaj pentru apropiatii fratilor Giovani si Victor. Si nu numai - maine, sute de membri ai comunitatii de macedoneni sunt asteptati la inmormantare

Vezi și

Cei doi frati Becali sunt foarte afectati de cele intamplate, iar acum vegheaza la capataiul mamei lor. Aceasta a fost foarte importanta pentru ei, o divinizau, asa cum se intampla, de obicei, in familiile de aromani. La resedinta familiei Becali sunt asteptate foarte multe persoane, oameni care au cunoscut-o pe femeie, dar si oameni care vor sa fie alaturi de familie.

Fara binecuvantarea ei, a mamei, cei doi baieti nu au miscat un deget. Pentru Giovani si Victor Becali, Everdichia a fost o sfanta. Asta isi dorea acum cativa ani Giovani, o batranete dulce pentru mama lui. O femeie respectata in comunitate si in familie. Din casatoria cu Haralambie, a avut trei copiii, o fata si doi baieti. Ioan si Victor, verii mai mari dupa tata ai celui mai zgomotos membru al familiei, Gigi, baiatul lui Tanase si al Alexandrinei.

Batrana a fost insa ca o stanca, in ultimii ani. Nu s-a vaitat cand si-a vazut nepotul, pe Gigi, dupa gratii. Si nici macar atunci cand cei doi baietii ai ei primisera condamnari de opt si de sapte ani cu executare in Dosarul Transferurilor.

Pe numele ei, Victor si Giovani au trecut toata averea stransa dupa Revolutie - 50 de milioane de euro. S-ar putea imparti acum, dupa moarte, nu in doua, ci in trei. O parte ar putea ajunge la sora mai mica, Mariana. Cei doi frati au cladit un imperiu, dupa ce au devenit cei mai cunoscuti impresari de fotbalisti din Romania.

Gigi a aflat dupa gratii ca matusa s-a dus. A cerut ca maine sa iasa macar cateva ore, sa mearga la inmormantare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Curtea fratilor Becali, loc de pelerinaj