Antena Meniu Search
x

UPDATE / Familia afaceristului disparut a reluat cautarile

Un strigat disperat de ajutor, un apel pe internet, si peste o suta de voluntari au sarit sa ajute o familie indurerata! Rudele lui Abel Apostol au reluat astazi cautarile

Vezi și

Acestia scormonesc padurile de la marginea orasului si fiecare loc indicat de politisti. Cu sepci albe, cu inscriptia "Pe urmele lui Abel", cu totii au pornit intr-o mobilizare impresionanta. "Ne impartim in doua ca sa ne putem organiza pe echipe.Cautam orice pare suspect, in padure", le-a pus coordonatorul voluntarilor.

O imbratisare stransa, o lacrima stearsa si a pornit, din nou, la drum. Sotia afaceristului din Arad a mobilizat, pe internet, peste o suta de voluntari, dar si multe cunostinte si rude, care sa-i vina in ajutor in cautarea sotului ei."Singura mea rugaciune si singura mea dorinta si strigat catre Dumnezeu este sa il gasim pe Abel", spune plangand femeia.

Dintr-o mana de oameni, s-au transformat intr-o armata. Tineri, sau mai in varsta, ca l-au cunoscut sau nu pe Abel, astazi, voluntarii s-au rasfirat peste tot. Scotocesc in toate locurile indicate de politisti. Si, in semn de solidaritate, poarta cu totii sepci albe primite de la familie, inscriptionate cu mesajul "Pe urmele lui Abel". "Noi speram ca dupa amploarea cautarilor, astazi sa-l gasim. Si daca nu, o sa-l cautam si maine, si poimaine", a povestit Wili Glasser, prieten al omului de afaceri.

Pregatiti pentru ore in sir de scotociri prin padurile de la marginea Aradului, oamenii au adus cu ei mancare, apa, busole, lanterne. Toti au primit si instructaj din partea politiei. Cu ei au venit si cateva echipe ale unei firme specializate in cautari, din Timisoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Familia afaceristului disparut a reluat cautarile